Pimpin pesu pieniä pilluja

Prostituoituja Lieksa

Lupauduin kuitenkin reissuun epäröimättä, suorastaan innoissani. Olin viettänyt viikon lomastani etelässä, jossa tutustuin naiseen. Tapasin tämän Marian vain kahtena päivänä, ennen kuin hän häipyi takaisin Suomeen, mutta aamuöinen seksi Marian kanssa uimarannalla oli pysynyt tiukasti mielessäni näiden viikkojen ajan.

Syitä siihen, miksi halusin nyt lähteä työreissulle länsirannikolle, oli kaksi: Kotiin päästyäni istuin mukavasti ja otin kännykän käteen. Olin kerran aiemmin matkan jälkeen soittanut Marialle, kiittänyt uskomattomista hetkistä.

Puhelu oli tuolloin kestänyt parisen tuntia, ja vaikka puheenaiheet olivat liikkuneet melkein kaikessa muussa paitsi seksissä, minulla oli tuon puhelun jälkeen ollut kivikova seisokki. Naurahdin hieman itselleni, kun huomasin sydämeni pamppailevan rinnassa kuin teinipojalla. Kohta kuulisin taas Marian pehmeän äänen. Maria vastasi puheluuni nopeasti, melkein heti.

Hän kertoi olevansa kaupan kassajonossa, joten sanoin asiani pikaisesti kaartelematta. Tai siis melkein kaikki. Yhden paikan huomasin taas jännittyvän pelkästä Marian äänen kuulemisesta.

Sovimme, että soittelisin seuraavan viikon maanantaina, kun pääsisin perille hotelliini. Täytyy myöntää, että ennen kuin tuo maanantai vihdoin koitti, olin mielessäni palannut kymmeniä kertoja uimarannan pieneen pukukoppiin.

Marian vartalon lämmin pehmeys, puhdas naisellinen tuoksu ja tietenkin se jumalainen seksi palasivat mieleeni yhä uudelleen. Yritin kuitenkin malttaa mieleni, sillä nyt ei oltu missään lomaparatiisissa. Voisi hyvinkin käydä niin, että päätyisimme vain juttelemaan, sillä en tiennyt edelleenkään juuri mitään Marian yksityiselämästä. Tuon naisen kanssa jutteleminen ei kuitenkaan olisi ollenkaan huono vaihtoehto viettää iltaa, sen verran huumorintajuinen ja herttainen hän oli.

Lähdin reissuun omalla autollani, onhan matkakorvaukset aina nyhdettävä jos mahdollista, ja pitkän ajomatkan jälkeen olin perillä iltapäivällä kolmen aikoihin. Hotelli löytyi kaupungin keskustasta helposti. Sain huoneen numero , ja mielessäni pelailin jo sanaleikkiä Marian äidinkielellä: Heh, ehkä lähinnä typerää.

Huoneeseen päästyäni heittäydyin leveälle vuoteelle selälleni ja tuttu tykytys rinnassani alkoi, kun otin puhelimen käteeni. Selitin innoissani olevani hotellissa ja miten kaunis kaupunki tämä olikaan. Kun Maria vihdoin sai puheenvuoron, oli tuomio tyly: Pystyin hillitsemään itseni puhelimessa ja pahoittelin vain asiaa. Kun olin sulkenut linjan, tuijotin huoneen kattoon ja silloin paha olo valtasi minut.

Ensin tuli vihan aalto, ja puhelin oli vähällä lentää seinään. Heti perään todelliset tunteeni pääsivät kuitenkin pintaan ja minä, aikuinen iso mies, huomasin poskilleni valuvan kyyneleitä. Suoraan sanottuna vittuuntuneena päätin käydä käsiksi työasioihini ja valmistella kaiken seuraavaa aamua varten valmiiksi. Ajattelin, että onpahan sitten loppuilta aikaa istua vaikka hotellin baarissa hankkimassa kunnon krapulaa aamuksi, kun kerran matka muutenkin meni perseelleen.

Tunnin verran puuhasteltuani sain kaiken valmiiksi ja päätin mennä suihkuun. Riisuin vaatteeni sängylle ja menin pesuhuoneeseen. Varsin hulppeat pesutilat huoneessa olikin; ihan reilun kokoinen poreamme, erillinen suihkunurkkaus ja siisti, viimeistelty kylppäri muutenkin.

Onneksi firma sentään suostui aina maksamaan pikkuisen paremmat huoneet näille reissuille. Väänsin suihkun auki ja annoin höyryävän lämpimän veden huuhdella pois matkan pölyt ja liat. Olin jo huuhtelemassa itseäni lähteäkseni pois suihkusta, kun olin kuulevinani koputuksen huoneen ovelta. Sammutin suihkun ja koppasin naulasta ison pehmeän, valkoisen pyyhkeen ja kietaisin sen ympärilleni.

Vilkaisin hieman huurtuneeseen peiliin ohimennessäni ja sieltä katsoi tumma sänkitukkainen mies, ajelematon parin päivän parransänki leuassa ja vesipisarat rintakarvoissa kimallellen.

Ei mikään kovin edustava näky, ajattelin naurahtaen, mutta toisaalta tukka ei ainakaan ollut sekaisin. Menin ovelle vettä valuen ja avasin sen varovasti. En halunnut tempaista ovea auki kerralla ja säikäyttää toisella puolella todennäköisesti olevaa siivoojatyttöä tai -poikaa olemuksellani ja etenkin vaatetuksellani. Ovenraosta ei näkynyt ketään. Avasin oven kokonaan auki, ja sen takaa astui eteeni mustiin housuihin ja avokauluksiseen toppiin pukeutunut Maria.

Ilmeisesti ilmeessäni oli jotain koomista, sillä Maria räjähti nauramaan. Siirryin vain pois edestä päästääkseni tuon upean naisen sisään hotellihuoneeseeni. Hänen kävellessään ohitseni katseeni irtosi vihdoin noista kirkkaista hymyilevistä silmistä ja kiinnittyi alemmas. Niin, huomasin topista uskomattoman kauniisti pullottavat kookkaat rinnat, jotka kerran olivat niin ihanasti painautuneet vasten rintakehääni hikisen ja kiihkeän yhteisen hetken jälkeen.

Olin täysin sanaton, eivätkä jalkanikaan tuntuneet liikkuvan lattiasta sitten millään. Maria hymyili keskellä huoneen lattiaa ja kysyi, suutunko yllätyksistä. Nyt pääsin liikkeelle ja menin hänen viereensä ajatellen halata häntä, mutta hän esti sen kädellään. En, en ainakaan tällaisista yllätyksistä, sain jotenkin sanottua. Kiltisti annoin Marian sitoa silmäni, mikä ei tuottanutkaan hankaluutta, sillä Maria oli iso tyttö, itseni pituinen.

Kuulin, kuinka farkkujeni vyö kolahti lattian laminaattipintaan, kun Maria heitti vaatteeni sängyltäni alas. Päättäväiset kädet ohjasivat minut sängyn reunalle istumaan ja työnsivät pehmeästi olkapäistä minut selälleni sängylle. Marian käsi tarttui vasempaan jalkaani, nosti sitä hieman, ja tunsin, kuinka nilkan ympärille kietoutui jotain.

Jalkani kiristyi ulospäin haralleen, ja hetken päästä sama toistui oikean jalan kohdalla. Makasin sängyllä jalat haralleen sidottuna. Kuulin oikealta puoleltani rapinaa, ja osasin jo oikeastaan odottaa Marian tarttuvan oikeaan käteeni, kun hän otti sen ja sitoi kiinni sängynpäätyyn pääni yläpuolelle. Tunsin ihanan, miedon parfyymin tuoksun nenässäni ja jonkin pehmeän painautuvan vasten rintakehääni, kun Maria ilmeisesti kurottautui ylitseni sitomaan vasemman käteni.

Sydämeni hakkasi, tunsin veren alkavan pakkautua jalkoväliini. Samassa pehmeät, kosteat huulet painuivat huulilleni, vain hetkeksi. Sen jälkeen sain hellän suukon rahisevan karhealle poskelleni ja lopuksi tunsin pienen näykkäyksen korvalehdessäni. Kosteiden huulien kulku jatkui ihollani kaulalle, hartioille.

Tunsin käden pörröttävän rintakarvojani, ja kuuman hengityksen rintakehälläni. Jokin lämmin, pehmeä alkoi kosketella toista nänniäni, ilmeisesti kieli. Muutama hellä näykkäisy vahvisti oletukseni.

Huulet jatkoivat kulkuaan vatsalleni, suukottelivat alavatsaani navan molemmin puolin. Jokainen kosketus tuntui lähettävän tuhansia kipinöitä niin ylöspäin kohti aivojani kuin alaspäin kohti… niin, tiedätte kyllä mitä.

Tuo nimenomainen lihanpala jalkovälissäni alkoi olla melkolailla täynnä verta, pullistuneena kovaksi ja sykkiväksi. Kaikki muu — äänet, tuoksut — tuntui hämärtyvän ympäriltäni. Oli vain nuo jumalaiset huulet ja kädet ja minun hermopäätteeni, jotka ottivat vastaan jokaisen ihanan hipaisun.

Vihdoin tunsin hengityksen taas aivan nivustaipeessani, ja hellästi kielellään Maria otti suuhunsa toisen kivespussini. Hän imi sitä hellästi, hiveli kädellään alavatsassani navasta alaspäin olevaa karvoitusta, ja päästi sitten pallini suustaan — vain ottaakseen toisen samanlaisen hellään käsittelyynsä.

Kun pussit olivat saaneet oman osansa, tunsin pienen puhalluksen kulkevan pitkin kaluni vartta juuresta aivan nyt jo kokonaan paljastuneen terskan kärkeen asti. Tämä nainen todella osasi kiusata, ajattelin, mutta myöhemmin kävi ilmi, etten vielä tässä vaiheessa tiennyt kiusaamisesta yhtään mitään. Ensimmäinen kosketus kaluuni iski kuin salama — kielenkärki hipaisi terskan päätä kerran, ja koko vartaloni nytkähti. Tämä toistui muutaman kerran, ja sitten kieli liukui terskan alapintaa myöten alaspäin, samalla kun pehmeät huulet tavoittivat kaluni pään.

Koko ajan hellästi imien Maria upotti hitaasti ja koko ajan kielellään hivellen kaluni aivan juurta myöten kuumaan kosteaan suuhunsa. Yhtä hitaasti suu liikkui myös ylöspäin, ja liike loppui kielenkärjen nyt jo hieman kovempaan nuolaisuun aivan sykkivän kaluni kärkeen.

Maria alkoi nuolla kaluani tyvestä kärkeen päin pitkin vedoin liukastaen samalla sen vartta syljellään. Sitten pehmeä käsi tarttui hellästi liukkaan kaluni ympärille, ja alkoi hitaasti liikkua ylös ja alas.

Toinen käsi hiveli kiveksiäni. Kieli teki satunnaisia kuvioita terskaani kiertäen välillä koko terskan ympäri sen reunassa olevaa vakoa myöten. Kiemurtelin, voihkin — ja nautin. Välillä Maria otti koko vehkeen taas kokonaan suuhunsa, välillä nuoli sen vartta. Hetkeksikään kosketus ei irronnut, eikä liukastava sylki päässyt kuivumaan. Välillä tunsin Marian hampaiden hipaisevan herkkää terskan reunaa.

Täristen aloin hiljalleen palata tähän todellisuuteen. Tunsin vielä kiveksissäni heikkoa, ehkä vähän tuskaistakin sykähtelyä. Hikikarpalot olivat kihonneet ohimoilleni.

Tunsin kuinka Maria nousi sängyltä, ja hetken kuului vain epämääräisiä kahisevia ääniä hänen touhutessaan jotain huoneessa. Sitten tunsin, kuinka hän lähestyi. Viesti Kirjoittaja ElanorRaven » Viesti Kirjoittaja Keikaus » Viesti Kirjoittaja Pehmovanukas » Kitinä Kitinää elämästä, ihmisistä ja kaikesta muusta tärkeästä Hyppää sisältöön. Eroottiset systeemit, kuten dildopyllyheterous. Lainaa Viesti Kirjoittaja Gattaca » Itse pesen kyrpäni ensi saipppuoimalla koko elimen ja pallit, sitten vedän esinahan taakse, vaahdotan saippualla paljaan terskan juustokohtia höyläten , sitten lipsutan esinahan päälle ja pois, sitten huuhdon terskan suihkulla ja lopuksi esinahka takaisin.

Keräämissäni salakuvatuissa suihkutirkistelyvideoissa naiset näyttävät pesevän pilluaan aika pintapuolisesti. Ulottuuko sellainen pesu pillun visvaa valuviin ja kenties spermantäytteisiin sisäosiin?

Lainaa Viesti Kirjoittaja mustaenkeli » Kai olet tietoinen, ettei iho kestä kaikkia saippuoita? Itse vältän liiallista saippuoimista. Pulloharjan sijaan suosittelisin tiskiharjaa. Siinä sivussa voisi laulaa lurauttaa jonkinmoisen saippuaoopperan. Vahinko etteivät äiditkin saa lähteä milloin heitä huvittaa ja ruveta nukkumaan ulkosalla. Varsinkin äidit sitä toisinaan tarvitsisivat.

Limakalvot saattaa alkaa ärtyisiksi. Kuitenkin semmonen Sheba Med saippua kuulemma ois paras vaihtoehto, jos tyttää oikein keminkaaleilla läträillä. Lainaa Viesti Kirjoittaja tonttu » Eikö todellakin tarvittaisi pulloharjaa? Lainaa Viesti Kirjoittaja Leilah » En tiedä miten tehokas on, tuskin kovin.

Jos olisin mies, niin en kyllä haluaisi nuolla naista, joka ei pese alapäätään muulla kuin vedellä. Peräaukkohan ainakin pitää pestä. Olen kokeillu ja toimii.

Naisen sukuelinten ulkoiset osat kuuluu pestä vain vedellä! Emätintä ei saa pestä ollenkaan! Jos on jotain todella pahoja hygieniaongelmia esim. Miehet eivät sitä voi ymmärtää, mutta jos häpyhuulten limakalvot pääsee kuivumaan liikaa saippuapesun takia saippua kuivattaa! Liian kuivat häpyhuulet hankautuvat toisiaan vasten ja aiheuttavat haavaumia, jotka sattuvat pirusti. Joskus hiivatulehduksen aikana mulla on alakerta kuivunut liikaa ja se oli todellakin tuskaista.

Ei voinut edes kävellä kunnolla kun siinä tuli hankausliikettä Naisilla on valkovuotoa siksi, että se voitelee ja puhdistaa alapään.

Joskus häpyhuulten väliin kertyy nukkaa esim. Itse olen koko ikäni pessyt alapääni VAIN vedellä. Mitään hygienia tai hajuongelmia ei ole sen takia ollut ja poikaystäväni kehuu, että minulle on ihanaa antaa suuseksiä koska olen niin puhtoinen ja miedon makuinen Pimppi usein haisee pesen saippualla hyvin kerran viikossa samoin lasten.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Pimpin pesu?

Pimpin pesu pieniä pilluja -

Sovimme, että soittelisin seuraavan viikon maanantaina, kun pääsisin perille hotelliini. Skip to content Tatiana saapuu antaamiehen talonperusteellinen puhdistus. Makasin sängyllä jalat haralleen sidottuna. Viestiketju osiossa ' Seksi 'käynnistäjänä Kysyvä Sauva painui milli milliltä ja sentti sentiltä syvemmälle Marian sisään pysähtyen niin, että sen terskaosa oli kokonaan sisällä. Ilmeisesti ilmeessäni oli jotain koomista, sillä Maria räjähti nauramaan. Vaikka en rintaliiviasioista muuta tiedä, kuin että ne kannattelevat muutamaa maailman kauneinta asiaa, niin päättelin, että niiden täytyi olla push-upit.

Aina, ku sattuu muistamaan ja lauantaina saunassa.. Aatamin akka Aktiivinen jäsen. Aatamin akka , Non compos mentis Vieras. Voi haiskahtaa just siks, että sulla kaikki epätasapainossa siellä alhaalla. Non compos mentis , Täytyy pestä ne kaikki poimut kunnolla, huuhdella kaikki pois. Mökillähän se pillu pysyy puhtaana kun tulee huuhdeltua järvessä monta kertaa päivässä. On vaan ihmisiä jotka ei siedä pillun oikeeta hajua samoin jotkut naiset ei pidä kullin hajusta joka on pesty pelkällä vedellä, siinäkin on oma ominais hajusa.

Varsinkin äidit sitä toisinaan tarvitsisivat. Limakalvot saattaa alkaa ärtyisiksi. Kuitenkin semmonen Sheba Med saippua kuulemma ois paras vaihtoehto, jos tyttää oikein keminkaaleilla läträillä. Lainaa Viesti Kirjoittaja tonttu » Eikö todellakin tarvittaisi pulloharjaa? Lainaa Viesti Kirjoittaja Leilah » En tiedä miten tehokas on, tuskin kovin. Ilmeisesti samaa tarjosi Frank Harris panemilleen lutkille kirjassaan "Elämäni ja rakkauteni" suosittelen.

Lainaa Viesti Kirjoittaja hebuli » Lainaa Viesti Kirjoittaja sinkkumatti » Jos ei ole homomies, terskan limakalvot kestää kaikkia normaalisaippuoita. Lainaa Viesti Kirjoittaja MarthaFocker » Limakalvoilla on sellainen taipumus. En pidä tästä sanasta, mutta se on valkovuotoa. No vuoto sanana tarkoittaa sitä, että jotain tulee alas eli ulos eli ei jää indexiin Sen tarkoitus on nimenomaan pitää limakalvot puhtaina.

Olen joutunut selittämään tämän asian monellekin mieskaverille. Muuten kyrvän ja pillun pesun erosta. Kyrpähän on simppeli peli. Esinahka vaan taakse niin kaiken saa pestyä. Ja koska kyrvässä on vain yksi sisäinen putki, virtsaputki, bakteereja torjuva kusivirtahan huuhtelee kyrvän monta kertaa päivässä myös sisältä.

Saamieni tietojen mukaan taas pissa ei koko vaginaa huuhtele. Sellainen ihan erillinen ontelo se vagina. Skip to content Tatiana saapuu antaamiehen talonperusteellinen puhdistus. Kuitenkin taloudenhoito ei maksa paljon, joten kun Dick ja Rod tarjota hänelle rahaa antaa vanhan pillua Punisherssylkeä loistaa sen ei kauan ennen kuin he saavat likainen hänen pillua.

Valtavasti valtava liha verhot. Xxx Tube Movies Pillun pesu: Pimpin pesu real girl sex Ilmaista sexiä seksivideot netissä Pimpin pesu real girl sex Hemmottelu uusikaupunki uusikaupunki thai tytön alapää lävistys raakel liekki suihin otto hieronta vantaa jumbo pic anna mummotunneli vappuna seksinovellit nuori tyttö näyttää persettä parturi kauhajoki porno brasialainen nainen etsii miestä video leveät lanteet seksi. Amatööri Suihinotto Mälliotos Pov. Pylly paketissa ilmainen suomalainen teini pornoa eläinten kanssa seksi video joulu pano kiinnostaa xxx kauniit massage oulu siwa from sex ilmainen video: