Liian iso kulli alaston suomi fi

Escort-puhelinnumero Uusikaupunki

liian iso kulli alaston suomi fi

Tuossa alkukesästä juhlittin porukalla. Hain saunapuita ja mies oli kusella rakennuksen nurkalla. Meinas tippua puut sylistä kun näin sen. Seurasin vielä uteliaan kaverusten saunomista uinteineen , kun miehen elin shokeeras kerta kerralta enemmän. Grillailin siinä ja hän tuli ihan pokkana siihen seisoskelemaan munasillaan ja nolotti kun katse harhaili jalkovälissä koko ajan. Teki mieli heittää mekko korviin ja pyllistää! Oli selvää että mies halusi panna minua myös.

Parin viikon perästä olin kesäpaikalla ja vesipumppu reistaili. Oma mies oli kotona töissä. Kävin uimassa ja kuulin auton äänen takapihalta. En varmaan sen enempää ajatellut, mutta en vain pukenut mitään päälle ja odotin että hän yllättää minut ilkosillaan. Rupesin muka puhdistaan lattiaa perse pystyssä ja tovin päästä tunsin että joku katselee portailla touhujani. No, käännyin sitten ja mukamas säpsähdin.. Kaveri ei ollut moksiskaan ja katseli minua röyhkeästi kaikkialle..

Laiton sellaisen kevyen aamutakin niskaan ja mentiin katsomaan pumppua. Mies yritti neuvoa mikä oli vikana , seisten takanani. Ojenti kätensä kainaloni alta ja otti rinnoista kiinni. Painoi etumuksensa pakaroihini ja tunsin hänen kullinsa selvästi. Kääännyin ympäri ja estelemättä annoin hänen kokeilla märkää tavaraani. Ei tarvinut paljon jutella, kun siirryttiin asuinrakennukseen, vuoteeseen. En ollut koskaan kokeillut miestäni suurempaa ja nyt oli kyllä tilaisuus parhaimmillaan.

Mies nai isolla mulkullaan kyllä tajun kankaalle ja sain vielä toisenkin kerran paussin jälkeen. Totesi vain , että kauheeta meteliä kyllä pidät.. Juotiin kahvit lämpimissä merkeissä ilman häpeää. Huumorimiehenä lähtiessään sanoi, että toivottavasti menee jotain rikki pian.

Sanoin ihan vahingossa, että huomenna leikkaan nurmikon ja varmaan kone menee rikki. Hän hymyili hurmaavasti ja sanoi, että varmaan aamupäivällä se on jo hajalla. Vastasin, että on varmasti. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä?

Kai tarpeeksi tiukka kun mies tulee nopsaa Olen synnyttänyt nainen. Periytyy se "kyntökunto", mutta lepotilassa jos faijjallasi on iso, se voi johtua vain hentoisesta ruumiinrakenteesta eli optisesta harhasta. Ja naisetkin ovat kovasti tykänneet. Mutta saatat periä äitisi puolelta sen ja jos siellä puolella onkin pienimunaista sakkia niin ei auta isukin iso muna asiaa. Kyllähän tuo on testamentissa selvästi mainittu että iso on peritty.

Ja lakimiehet ovat asian vahvistaneet. Tuttavaperheessä perheen isä on pienimunainen ja äiti on lauta. Kuitenkin tytär on isotissinen ja poika isomunainen. Eli eipä ole vanhempien piireet heidän lapsille kopioituneet sellaisenaan ihan suoraan. Myös isomunainen mies voi panna alulle pienimunaisen pojan ja isorintainen nainen voi saada lattarintaisen tyttären.

Nainen aina voi hankkia silikoni-implantit tai kohottaa tai pienentää rintojaan kirurgisesti. Mies ei kai käytännössä voi muuta kuin poistattaa esinahkansa eli mennä ympärileikkaukseen.

Tai on kai jotain suurennusleikkauksia mutta voiko sellaisen jälkeen enää saadaa vehjettä kovaksi eli erektioon? Elikkä nainen voi miestä helpommin "parannella" varustuksiaan. Isältä periytyy miehelle vain hormonituotanto testosteronin taso ja kädet Naisilla taas näyttää periytyvän asenne jalkaterien asento ja saunomishimo. Jos muutenkin olet isäsi näköinen, olet siinäkin asiassa. Nuorena ei kaikki ole kehittynyt. Kuten naisillakin vastaavanlaiset ominaisuudet.

Äiti ei koskaan nauttinut seksistä, samoin itsellänikin, sain ensimmäistä kertaa orgasmin yhdynnässä vasta vuotiaana, näistä fyysisistä ominaisuuksista johtuen. Että ei aina ole miehessä vika. Ei vika ole kullin pienuudessa jos nainen ei saa. Jos on liian iso kuten mustilla - 20cm nainenpa ei saakkaan edes kielellä, koska jännittää tuskaista yhdyntää. Olemme seuranneet tätä kikkelin koko keskustelua - jo pitemmän aikaa, toisinaan aika huvittuneinakin..

Oma kokemukseni on ja myöskin veljieni , perinteenämme on viettää sisarusten kanssa yhdessä uuttavuotta, yhteisellä kotipaikallamme. Syöden ja hauskaa pitäen, koossa melkoinen joukko, kun kaikki sisarukset perheineen ovat koossa, meitä on yhteensä 22 henkeä varmastikkin tämä oli viimeinen kerta, tällä kokoonpanolla, sillä osa lapsista alkaa olla jo niin suuria, että taitavat omat menot kohta alkaa kiinnostaa, mutta nyt siis vielä kaikki saatiin houkuteltua mukaan Mutta tähän koko kysymykseen siis - totesimme vain jossain välissä että nämä meidän nuoret miehet yhteensä kahdeksan jullia nuorin 16v ja vanhin täyttää ensikuussa 19v.

Siinä kun saunottiin useasti porukalla, melkoista kikkeliä heilui, siellä meidän isossa saunassa. Siitä puheltiin poikien ollessa pois, että melkoisia linkoja pojilla. Kaikki hoikkia ja urheilua harrastavia, pitkiä nuorukaisia - siis ei mikään optinen harha.

Samoin me veljekset ja vävyt hoikkia, eikä ihan pieni kaluisia olla mekään. Mutta toseksi tulemme jäämään mitä kikkelin kokon tulee. Ja oletettavaa on että joillain pojista vielä kokoa tärähtää lisää. Sama kokemus oli monella, että poikien kavereilla myös melkoisia lersoja löytyy, kuka nyt oli porukalla kotonaan saunonut. Joten taitaapa mennä nämä mittaus tulokset uusiksi Joten eiköhän jätetä nuo mittaushommat ja tyydytään, siihen mitä on.

Ja mitä todennäköisemmin seuraava sukupolvi ohittaa, ohittaa meidät ainakin tässä asiassa ja puhtaasti. Mutta tähän koko kysymykseen siis - totesimme vain jossain välissä että nämä meidän nuoret miehet yhteensä kahdeksan jullia nuorin 16v ja vanhin täyttää ensikuussa 19v. Siis kokokeskustelua saa käydä vain silloin, jos on hyvin varustettu, kuten teillä koko suku? Siis otat osaa kokokeskusteluun ja kilvan kehut teidän koko sukua.

Juu kyllä on niin kristuksen tyhmää nämä peniksen koko-keskustelut. Mutta enpä ala valittamaan koska sillä mennään mitä on annettu. Niin sinähän sen itse sanoit"isot miehet viitsii",itse kyllä viimeiseksi omien poikieni mulkunpituudesta alkaisin kenenkään kanssa juttelemaan.. Hyvä kannanotto - tämähän on mennyt, tosiaan naurettavuuksiin näitten mittakeppien ja tilastojen suhteen. Omissa pojissani olen huomannut tuon saman, mitä kirjoittaja edellä esitti. Vai että isät ja setät jo lasten ja suklaislasten kyrpiä saunassa arvioivat?

Saahan sitä salaa katsella, mutta ei siitä nyt hitto vie missän aleta puhumaan kun toinen menee vilvoittelemaan: Kun selkä kääntyy ja saunanovi sulkeutuu, niin muut alkavat ääneen toisten munia analysoimaan: Hienoa on jos uusi sukupolvi saa paremmat ja kehittyneemmät varusteet.

Niin se pitääkin mennä! Jää viimeinkin pienet vehkeet historian häpeälaariin. Harvinaisia ovat 13 sentin munat. Yhtään en ole nähnyt, mutta palstalla liikkuu huhua että täältä semmoinen yhdeltä löytyisi. Alta 13cm löytyy tältä palstalta tosiasiassa jokaiselta, jos nyt jutuntasoa katsoo ja siitä johtopäätökset tekee mm. On ilmeisen kova paikka suomalaiselle kullinmittaajalle se, että omassa housussa on 13cm alittava gigu ja se jää vähän alle tutkitun keskikoon, eli sitten pitää täällä alkaa provoon kun edes jelgaus ei tunnu auttavan!

Minusta se taas on säälittävää ettei pienimunainen mies voi hyväksyä itseään sellaisena kuin on, vaan väittää että kaikilla muillakin olisi 13 senttinen tai pienempi. En kyllä nyt omasta puolestani puhunut, vaan teidän. Oot kyllä melko epeli kun pystyt puhumaan täällä toisten puolesta.

Jos koolla ei ole väliä, miksi naiset on näihin herrasmiehiin ihan hurjina?? Meillä on suvussa monta kymmentä ukkoa, esimerkiksi isän velhjeksistä kun puhutaan ja yksi homo - minä.

Olen katsellut sukulaismiesten munia saunassa ihan vain uteliaisuuttani. Yhdellä Pertillä on isoin, mutta se on myöskin laihin ja kovin polttamaan tupakkaa. Ei ole täydellistä , Kokemusta jonkin verran , Ison kanssa piää aina olla varovainen ja pitää aina olla todella kostea tai sitten käyttää liukkareita ja sittenkään ei voi kovin rajuja liikkeitä tehdä, kun iso penis hakkaa kohdunkaulaan ja se taas sattuu.

Ja usein tulee sitten kirvelyvaivoja virtsatessa, kun ison kalun kanssa virtsaputken suu hankautuu muutenkin enemmän. Minusta sellainen olisi todella noloa,jos oma kumppani olisi niin pinnallinen, että pitäisi esitellä mulkkuaan saunassa että saisi ajatella, että ei tarvi ainakaan häpeillä.

Kaikenlisäksi mutu-tuntuma, minun ja kuulopuheelta isommat penikset ovat yleensä hieman veltompia, erektio ei ole niin kova kuin pienempien kanssa. Eipä me naisetkaan mitään sille mahdeta minkä muotoiset rinnat tulee. Tietysti voi silarit mennä hakemaan, mutta se ei kuitenkaan muuta alkutilannetta mihinkään. Ehdottomasti isolla saa kunnioitusta; jos normikokoisista uikkareista näkyy vaikka kymmenenkin senttiä reittä pitkin lepäävää, paljasta mambaa on naisten suosio taattu.

Suurin osa naisista kuitenkin haluaa isoa vaikka vähättelevätkin näillä palstoilla. Iso on sillä lailla hallitseva ja naiset kestävät kipuakin noissa paikoissa paremmin kuin miehet. Tosimiehen otteet kuitenkin on pop. Eli kannattaa aina naiseen tutustuessaan lähes esittelyn jälkeen kertoa että omaa jättikovan, suosio on taattu. Tepsii melkein yhtä hyvin kuin bemari. Se mikä tosikeilassa on huonompi juttu on se, että sillä ei saa yhtä reipasta tervehdystä naiselle kuin sellaisella pienemmällä, jota voi pelkällä lihasten jännityksella hakata mahaansa vasten.

Siitä naiset ovat yleensä innoissaan, leikki ja nauru ovat naista miellyttävää arkea. Epäilevä Tuomas , Hefner Jeremy , Missä yhdynnän vaiheessa se tiukkuus arvioidaan?

Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi:

Liian iso kulli alaston suomi fi -

Ja naisetkin ovat kovasti tykänneet. Tiukka pillu saa monsterikyrpää syvälle sisään.

Ja mitä todennäköisemmin seuraava sukupolvi ohittaa, ohittaa meidät ainakin tässä asiassa ja puhtaasti. Mutta tähän koko kysymykseen siis - totesimme vain jossain välissä että nämä meidän nuoret miehet yhteensä kahdeksan jullia nuorin 16v ja vanhin täyttää ensikuussa 19v. Siis kokokeskustelua saa käydä vain silloin, jos on hyvin varustettu, kuten teillä koko suku?

Siis otat osaa kokokeskusteluun ja kilvan kehut teidän koko sukua. Juu kyllä on niin kristuksen tyhmää nämä peniksen koko-keskustelut. Mutta enpä ala valittamaan koska sillä mennään mitä on annettu.

Niin sinähän sen itse sanoit"isot miehet viitsii",itse kyllä viimeiseksi omien poikieni mulkunpituudesta alkaisin kenenkään kanssa juttelemaan.. Hyvä kannanotto - tämähän on mennyt, tosiaan naurettavuuksiin näitten mittakeppien ja tilastojen suhteen. Omissa pojissani olen huomannut tuon saman, mitä kirjoittaja edellä esitti. Vai että isät ja setät jo lasten ja suklaislasten kyrpiä saunassa arvioivat?

Saahan sitä salaa katsella, mutta ei siitä nyt hitto vie missän aleta puhumaan kun toinen menee vilvoittelemaan: Kun selkä kääntyy ja saunanovi sulkeutuu, niin muut alkavat ääneen toisten munia analysoimaan: Hienoa on jos uusi sukupolvi saa paremmat ja kehittyneemmät varusteet. Niin se pitääkin mennä! Jää viimeinkin pienet vehkeet historian häpeälaariin. Harvinaisia ovat 13 sentin munat. Yhtään en ole nähnyt, mutta palstalla liikkuu huhua että täältä semmoinen yhdeltä löytyisi.

Alta 13cm löytyy tältä palstalta tosiasiassa jokaiselta, jos nyt jutuntasoa katsoo ja siitä johtopäätökset tekee mm. On ilmeisen kova paikka suomalaiselle kullinmittaajalle se, että omassa housussa on 13cm alittava gigu ja se jää vähän alle tutkitun keskikoon, eli sitten pitää täällä alkaa provoon kun edes jelgaus ei tunnu auttavan!

Minusta se taas on säälittävää ettei pienimunainen mies voi hyväksyä itseään sellaisena kuin on, vaan väittää että kaikilla muillakin olisi 13 senttinen tai pienempi. En kyllä nyt omasta puolestani puhunut, vaan teidän. Oot kyllä melko epeli kun pystyt puhumaan täällä toisten puolesta.

Jos koolla ei ole väliä, miksi naiset on näihin herrasmiehiin ihan hurjina?? Meillä on suvussa monta kymmentä ukkoa, esimerkiksi isän velhjeksistä kun puhutaan ja yksi homo - minä.

Olen katsellut sukulaismiesten munia saunassa ihan vain uteliaisuuttani. Yhdellä Pertillä on isoin, mutta se on myöskin laihin ja kovin polttamaan tupakkaa. Pertti kun hermostuu humalassa, niin siinä saa se sen viides aviovaimokin turpiin. Äitini puolelta miehet ovat rotevarakenteisia, kuten minä, ja siellä ei kullit ole saunassa ainakaan isoja optisessa mielessä asiaa tarkasteltuna.

Meidän suvussa on mulkkuja mitattu aina kun ollaan saunottu. Siinä on löylykauhan vieressä oikein virallinen mittanauha. Koot ovat lerppuina olleet cm välillä, eikä yhtään alle. Saunassa on yleensä sellaiset 47 henkeä kerrallaan, että kyllä tässä aika kovat on faktat väitteelle. Ja naiset ovat olleet kovasti tyytyväisiä. Nuo sun provot on niin huonoja että ne on ihan perseestä. Enemmän säälittää, kuin naurattaa.

Provoni on sellainen Ja naiset ovat olleet provoihini aika tyytyväisiä. Ovat tottakai olleet tyytyväisiä, ei siitä ole kysymyskään.. Vaan siitä, kuinka säälittävää on, kun yrität olla hauska ja provota siinä onnistumatta. Luulis joo, että jos jätkällä on tollanen kaamee jerkku tai niin kuin tällä jokaisella, eli hlvetin iso, niin olisi varmasti muutakin tekemistä kuin täällä olla provoilemassa.

Eli nussisit nyt hyvä mies sillä elämäsi tukirangalla stna, kun sulla pimpsaakin varmaan on jnossa tulossa ikkunoista ja ovista, eikö? Miksi te täällä elvistelette? Luulisi oikeasti, että jos on iso jötikkä, niin sitä käyttää ja jättää tällaiset meidän pikkukullisten palstat omaan arvoonsa Mikä teid'n intressi on toimia tämän palstan vakiprovoajina? Ptruu polle, pysyhän housuissa.

Ei kai kunkkua ole tulkittu jossain määrin väärin. Kyllä se valtakunnan keskikoko on reilusti enemmän kuin Mutta worpakolla menee vähän yli tuo homma. Ei se ole enempää kuin Harvinaisia ovat 13 sentin valtikat tässä valtakunnassa. Kenelläkään ei ole sellaista nähty, mutta kunkun korviin kantautui huhu, että palstalla olisi sellainen. Huhu kertoo, että tuo ihmisarka kaveri olisi isokokoinen, mutta vikkeläkinttuinen. Iltaisin on myös kuultu tämän kaverin kutsuhuuto metsän siimeksestä, ", ! Villeimmät huhut kertovat että kyseessä olisi peniksen keskimitta, mutta nuo huhut syrjäytettiin välittömästi rämäkän naurun kera, että ihan aikamiehillä olisi noin pienet valtikat!

On se hyvä että kollakin on edes perus , niin voi asian myöntää eikä tarvi nettipalstalla isomunaisempaa esittää: Mulla on oikeesti Teidän vajukkien kanssa keskustellessa tuntee itsensä viisaaksi. Worpakko, sä vaikutat melko yksinkertaiselta kaverilta. Aina sama juttu - ei minkäänlaista asiallista keskustelua tästä aiheesta.

On pieni tai iso - itsetunto ei ainakaan kaikilla ihan kohdillaan. Tätä samaa jauhamista on tällä palstalla ollut, viimesyksystä ja tulos aina sama. No nyt on yksi, palstan lukia vähemmän, hyppään tämän yli, Jatkaa te jauhantaanne. Itse en olisi jaksanut, ellei palstan anti huvittaisi hatkuvasti. Ne moninaiset selittelyt siitä, että yli kakkoset ovat kusetettuja ja väärin mitattuja jaksavat edelleen huvittaa.

Ehkä pientä uusiutumista kaivataan ja Asus-mies onkin siirtynyt puheittensa mukaan iPhonen käyttäjäksi ikään kuin malliksi uusiutumiselle. Aihe - muitsa km, on kyllä pysynyt ennallaan. Sulla sekoboltsilla fixaatio vissiin asukseen ja höpinään keskimitan epätoivoiseksi isontamiseksi totuudesta fiktioon?

Pienikokoisen äidin mukaan lyhyellä isälläni oli 14cm ja ei ole kuulemma pienempää tullut vastaan parinkymmenen miehen jahdissa vuosien varrella. Itse taas olen harteikas järkäle ja "se" toimintakunnos cm.

Pidempi olen kuin veljeni ja ja isäni, myös "se" on pidempi muutamalla sentillä kuin veljelläni. Tuskin on rotevuus ja koko kummaltakaan biologisilta vanhemmiltani peritty. Ikää kohta neljälläkymmenel ja AINA olen ollut onnellinen, etten ole perinyt isäni mittaa. Samaa voi sanoa kaikista naisistani, joita vuosien varrella on tullut testattua. Isin isomunainen poika 9.

Isällänikin on kuten minulla, eli 12cm lepo ja Oli siinä naapurin erkkikin mukana. Sillähän on se feikkimitta aina mukana. Se näyttää puoli senttiä täytenä senttinä. Monasti on ollut hauskaa kun homopojat ovat luulleet normi kikkeleidensä olleen 27 senttisiä sillä mitalla mittaillessaan.

Meidän taloon tilattiin Ameriikasta mitta, jossa tekovirheen vuoksi tuumat oli kirjoitettu senteiksi. Nyt Asus-mieskin on tyytyväinen kun näytetään, kuinka vähän niitä senttejä, oikeasti tuumia , tulee tauluun.

Toki ihmettelee kokoeroja, vaikka omalla Biltemallaan saa itselleen samoja lukemia, mutta olen kertonut sen olevan optista harhaa. Hoikassa kropassa pieni penis näyttää valtavalta, olen sanonut ja hän uskoo.

Mutta totuus on se että nuorillamiehillä, on meitä isommat värkii. Miellytti vastaua tai ei näin se nyt vaan menee, Nautitaan siiyä miyä meillä on ja sikkä hyvä. Kyllä tätä nyt on jauhettu täällä, hartaasti ja pitkään. Kylmä totuus meille vanhemmille vain on se että nuortenmiesten kakut ne on vaan huomattavasti kookkaammat kuin isilään. Poikkeuksia tietysti on ja on ollut, suuntaan jos toiseen.

Itselläni perus suomi nakki roikkuu haaravälistä. Pojillani on paksut makkarat löysinä sellaisen hk sinisen luokkaa. En tiedä miten periytyneekö äidiltään? Muutenkin pojat ovat hieman tummempia kuin minä, mutta kikkelit ovat melkein mustia. Pienet on sun pojilla,mun pojilla löysänä gotler tangon luokkaa!!! Swe on hoikalla nuorella miehellä visuaalisesti kaamee lötkö sellainen normaali 10cm kikkulakin Pieni on pieni ja iso on iso.

Että se siitä kikkulasta. Valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Isokullinen neekeri panee latinonaista. Tiukka valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Alison Tyler vs massiivinen kulli. Isotissinen sihteeri nussii toimistossa.

Tuhma Natasha vs monsterikyrpä. Naisen ystävän kyrpä on iso. Lexi Diamond vs massiivinen kyrpä. Jade Jantzens vs iso musta kyrpä. Sienna Grace nauttii monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta euronaista. Aasian teinihuora imee monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta naista. Kuuma huora saa monsterikyrpää. Pieni aasian tyttö vs neekeri. Vanha venäjän nainen ja hänen nuorempi naapuri. Tiukka pillu vs massiivinen kyrpä.

liian iso kulli alaston suomi fi